Project omschrijving

Pedicure

Onze voeten, zij moeten ons het hele leven dragen. In de winter zitten ze met dikke sokken in onze schoenen, maar in de zomer komen ze weer tevoorschijn. Dan blijkt dat wij onze voeten, die het meest te voorduren hebben, toch vaak verwaarlozen. Droge hielen, eeltplekken, ingegroeide teennagels of zelfs likdoorns tot gevolg.
Laat uw voeten regelmatig behandelen door de pedicure en voorkom droge en ruwe eeltplekken en/of langdurige klachten aan uw voeten.

Wat kunt u doen om uw voeten goed te verzorgen?
– Zorg voor voldoende ruimte in schoenen
– Knip uw teennagels altijd recht af
– Draag goed schoeisel, wanneer u voeten veranderen pas dan uw schoeisel aan of laat speciale zolen aanmeten bij de podoloog.
– Smeer uw voeten iedere dag in, dit houdt de huid en het eventuele eelt soepel.

Geen last van eelt maar wel vermoeide voeten? Kies dan voor de voetenspa.
Tijdens deze verwenbehandeling worden de voeten uitgebreid gescrubd. Hierdoor worden alle dode huidcellen verwijderd en voelen uw voeten weer heerlijk zacht aan. Na de scrub krijgt u een ontspannende voet- en onderbeenmassage. Dit stimuleert de doorbloeding en verlicht de pijnlijke, vermoeide voeten. Hierna krijgen de voeten een speciaal voetmasker met werkstoffen die ervoor zorgen dat de huid intensief gevoed wordt. Gevolgd door een voetbalsem afgestemd op de huid van uw voeten.
BeleeZ werkt met de producten van Strictly Pure van Jolanda van de Hoed. De producten bevatten voornamelijk natuurlijke werkstoffen en oliën. Kijkt u voor meer informatie op www.strictlypure.nl