Project omschrijving

Zwangerschapsmassage

Van harte gefeliciteerd, u bent zwanger! Een mooie tijd, waarin het lichaam veel verandering ondergaat. Een tijd wanneer u nog beter voor uzelf gaat zorgen, maar u ook vooral mag laten verzorgen!
Tijdens de zwangerschap kunt u veel last hebben van allerlei kwaaltjes. Vermoeidheid, last van de rug en/of nek, dikke enkels, spanningen voor het bevallen, het zorgt allemaal voor stress in uw lichaam. Een zwangerschapsmassage is heerlijk ontspannend en kan verlichting brengen bij zwangerschapsklachten. Het brengt u zowel lichamelijk als geestelijk weer in balans en dit komt de ontwikkeling van uw kindje ten goeden.
Tijdens de massage ligt u op een heerlijk en warm waterkussen van 37-40 graden. Hierdoor ontvangt u de massage met druk van uw eigen lichaamsgewicht. Door het kabbelen van het water en de zeer ontspannende, ritmische bewegingen van de massage, ondergaat u een gevoel van welbehagen. Als ook het kindje reageert op de massagegrepen dan is het effect van de behandeling compleet. De massage wordt afgesloten met een heerlijke voet- en onderbeenmassage. De massage is geschikt vanaf de zesde maand in de zwangerschap.
Verwen uzelf en uw kindje met een heerlijke zwangerschapsmassage.