Maria Galland

Maria Galland

HET MERK. Waar schoonheid een succesverhaal schrijft.

De methode van Maria Galland werkt als volgt. Na een zeer nauwkeurige huidanalyse wordt iedere huidzone apart benaderd en wordt de behandeling individueel afgestemd op de behoefte van de huid op dat moment.

Maria Galland is al meer dan 50 jaar een zeer gerenommeerd cosmeticamerk voor meer dan 10.000 schoonheidsinstituten en spa’s in meer dan 40 landen. Een zeer succesvol concept berust op drie elementen: de producten, de behandelingen in de praktijk en een huidadvies.

Dit hooggekwalificeerde merk berust op topkwaliteit van de huidverzorging, cosmetische innovaties en zeer effectieve en individuele behandelingen.

Maria Galland stelt hoge criteria: moderne onderzoekslaboratoria zijn continu op zoek naar waardevolle grondstoffen op het gebied van huidverzorging, effectieve technologieën en revolutionaire formules. Zo ontstaan er producten en behandelingen die voldoen aan uw behoeftes en aan de eisen van deze tijd. Alle producten zijn onder dermatologisch toezicht op werkzaamheid en veiligheid getest. De producten worden buitengewoon goed door de huid verdragen.

Kijkt u voor meer informatie op www.maria-galland.nl