Project omschrijving

Make-Up

BeleeZ Pedicure & Schoonheidspraktijk gebruikt de make-up producten van het Italiaanse merk Karaja. Dit exclusieve merk wordt alleen verkocht in schoonheids- en kapsalons. Karaja wordt uitsluitend gebruikt door professionele visagisten.

Karaja produceert een volledig assortiment van professionele make-up dat zich richt op vrouwen van alle leeftijden. Zij zoeken producten van absolute kwaliteit en met gegarandeerde prestaties, daarom wordt Karaja geproduceerd met effectieve en veilige formules.

Karaja staat erom bekent dat ze veel gebruik maakt van producten dat kleurpigment bevat. De oorspronkelijke ingrediënten stammen uit het Amazonewoud waar de Karaja indianen bekend waren om hun fraaie en bonte lichaamsbeschilderingen.
Alle producten van Karaja zijn hypoallergeen en dierproefvrij.

Bruidsmake-up
U gaat trouwen! Van harte gefeliciteerd! Op deze dag staat u in het middelpunt van belangstelling en alles moet dan ook tot in detail kloppen. Bijvoorbeeld uw make-up, waardoor u op deze dag nog extra zal stralen! Bij BeleeZ bent u daarvoor in goede handen en kunt u gebruikt maken van een speciaal bruidsarrangement (meer lezen)​