Project omschrijving

Tele'way

Heeft u last van fibromen, wratten, pigmentvlekken, spinnaevi en/of gesprongen adertjes? Dan bent u nu ook bij BeleeZ aan het juiste adres. Door middel van het Tele’way apparaat worden storende oneffenheden in de huid in enkele seconden nagenoeg pijnloos worden verwijderd.

Hoe gaat het in zijn werk?
De hoogfrequente wisselstroom zorgt voor warmte die door de uiterst dunne naald stroomt. De naald stipt de te behandelen huid aan en daar vindt dan ter plaatse coagulatie (bloedstolling) plaats. Deze methode wordt toegepast bij couperose, gesprongen adertjes, spider naevus, bloedblaasjes. Het mooie is, dat u direct resultaat ziet!
In het geval van (steel-)wratjes wordt, nadat de naald zijn werking heeft gedaan, een korstje gevormd. Het korstje valt er na enige dagen af. De huid daaronder is glad en roze en verkleurt na verloop van tijd weer mooi bij. Voor pigmentvlekken en ouderdomsvlekken wordt het te behandelen gebied licht afgeschraapt met de naald. Daarna ontstaat een klein schaafwondje, dat een korstje vormt. Na enige tijd valt dit korstje eraf en is het vlekje verdwenen. De huid verkleurt daarna weer normaal bij.
Doordat er na de behandeling altijd een kleine beschadiging ontstaat, is het uiterst belangrijk om de huid op de juiste manier thuis na te behandelen. In de praktijk wordt hier nog extra uitleg over geven.

Contra-indicaties (niet geschikt voor):

  • Suikerziekte
  • Overmatige pigmentatie
  • Hartkwalen
  • Rosacea