Huidverbetering

De huid verbeterende behandelingen bevatten meer en hogere concentraties aan werkstoffen, verschillende pakkingen en massagegrepen om de huid dieper en effectiever te stimuleren en te verbeteren. Met deze behandelingen kunnen wij samen uw huid verbeteren! En die samenwerking is heel belangrijk want ook thuis kunt u met een persoonlijk passend advies het effect van de behandelingen, dus de verbetering van uw huid, verder voort zetten. 

Alle huid verbeterende behandelingen zijn inclusief het modelleren van de wenkbrauwen, dieptereiniging en een gelaatmassage. Tijdens de pakking ontvangt u tevens een heerlijke hand,- of voetmassage om optimaal van uw behandeling te genieten.

Maria Galland

D-Tox Peau Neuve

Een heerlijke frisse huid, met een prachtige “glow” in slechts 45 min!

Deze diep reinigende behandeling bestaat uit een huidvriendelijk ritueel door een combinatie van krachtige producten die dode huidcellen verwijderen en onzuiverheden absorberen. Een unieke methode die de huid weer laat ademen, poriën opent en celvernieuwing stimuleert.

Duur: 45 minuten

Cocon                                                                           
Totale ontspanning! Tijdens de speciale Cocon-Massage ontspannen de gelaatstrekken, wordt de huid gladder en het bindweefsel gestimuleerd. Een zacht schuimmasker – dat het gezicht als een cocon omhult – verzorgd de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen. De huid ziet er weer gezond en vitaal uit en straalt met een dosis nieuwe energie en spankracht.

Duur: 75 minuten

Thalasso

Dé powerkuur uit de zee, alle sporen van vermoeidheid verdwijnen, de perfecte korte vakantie voor de huid!

Het verkoelende algenmasker Masque Thalasso ontslakt de huid intensief en zorgt voor een lang aanhoudende toevoer van vocht. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestreste huid. De huid heeft een uniek gevoel van frisheid, is steviger en optimaal voorzien van vocht.
Duur: 75 minuten

Révélation Lumiere de Jeunesse    

Een exclusieve behandeling die een vermoeide huid direct weer nieuwe uitstraling geeft, de eerste lijntjes en rimpeltjes verzacht en zorgt voor een fris aanzien.          

Een intensief leven en altijd druk? Dan is Soin Révélation Lumiere de Jeunesse de perfecte behandeling!

Duur: 75 minuten

Lift Absolue Jeunesse                                     

96% zichtbaar lifting effect in 75 minuten!

Deze intensieve behandeling verstevigt en maakt de contouren onmiddellijk beter zichtbaar. Vult de huid op, strijkt rimpels glad en creëert een gelifte jonger uitziende huid. De 100% manuele liftende massage, combineert diepe glijdende anti-aging bewegingen, intensieve petrissages (knedingen van de mimische spieren), rolbewegingen om de huid onmiddellijk te liften, verstevigen en op te vullen.

Duur: 75 minuten

Redensifiant Sublimateur Jeunesse  

Geeft de huid meer volume in slechts 75 minuten!    

Speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid. Maria Galland combineert hoogwaardige professionele producten met manuale massage technieken voor zichtbare resultaten. 100% verbeterende huiddensiteit, 100% steviger, soepeler en 100% gehydrateerde huid.

Duur: 75 minuten

Methode Mosaíque Modelant               

Een exclusieve, luxe anti-ageing behandeling met direct resultaat, ruim 90 minuten een puur verwenritueel!         

Een dieptewerkend en zichzelf verwarmend mineralenmasker van verschillende soorten leem. Dit masker zorgt niet alleen voor een spectaculair lifting effect maar ook dat werkstoffen optimaal ingesluisd worden. De huid verstevigd en ziet er jonger uit.

Duur: 90 minuten

Mille Lumière
Voor diegene die alleen het allerbeste willen, dé champagne onder de behandelingen van Maria Galland! Voor een optimale uitstraling en een onmiddellijke anti-aging werking. Twee maskers met o.a. een “botox effect”, een heerlijk ontspannende massage en zeer hoogwaardige producten dragen bij aan een vermindering van rimpels, herstel en versteviging van de huid.
Duur: 75 minuten

Masque Modelant Yeux
Vitaliserend en verkoelend algenmasker speciaal voor de oogzone. Sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen. Zwellingen en kringen onder ogen worden duidelijk verminderd, perfect tegen lijntjes en rimpeltjes rond de ogen.

Duur: in combinatie met de behandeling

Décaar

Algae Peeling (Bio-Peeling)

In 10 dagen een nieuwe huid!

De combinatie van algen, kruiden en perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen. De Algae Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.

Duur: 60-75 minuten

Geschikt voor alle huidtypes maar specifiek ontwikkeld voor:

 • Acne & de vette huid.
 • Droge huid.
 • Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken.
 • Couperose.
 • Rosacea.
 • Littekens.
 • Grove poriën.

Behandeldoelen:

 • Vernieuwen van de huid
 • Een echte oppepper voor de doffe vermoeide huid
 • Geeft de huid stralende frisse teint
 • Het verminderen van ontstekingen.
 • Het normaliseren van de talgklieren.
 • Stimuleert de collageen- en elastine productie
 • Diepe reiniging van de poriën, zodat huidige ontstekingen worden behandeld en nieuwe ontstekingen worden voorkomen.

Breath of Life Treatment

Deze behandeling verminderd fijne lijntjes, rimpels en geeft een doffe, vale huid een echte boost! Zuurstof is essentieel voor alles wat leeft en dus ook essentieel voor de huid. Als de huid voorzien is van voldoende zuurstof neemt het nog meer op van alle werkstoffen die wij de huid aanbieden, aangezien zuurstof de poriën helemaal door de verschillende huidlagen heen opent.
De “Breath of Life Treatment” is geschikt voor iedereen, voor elk huidtype maar met name de huiden met tekenen van anti-ageing, vermoeidheid of andere symptomen van zuurstof tekort veroorzaakt door invloeden zoals bijv. ongunstig milieu en stress.
Duur: 75 minuten

Huidverbetering d.m.v. Bindweefselmassage

Bindweefselmassage, een intensieve work-out voor je huid!
Ons bindweefsel bevindt zich in de lederhuid (de laag onder de opperhuid) en heeft het vermogen om zichzelf te regenereren en te repareren.
Tijdens de bindweefselmassage maken wij een gecontroleerde beschadiging in de huid. Deze gecontroleerde beschadiging zet je huid aan tot verschillende processen, maar met name zorgt het ervoor dat de huid nieuw collageen gaat aanmaken, wat zorgt voor stevigheid in de huid.
U kunt kiezen voor een alleen de bindweefselmassage of gecombineerd met een behandeling. Voor het beste resultaat is het advies om een kuur te volgen. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Duur: losse massage: 45 minuten

i.c.m. een behandeling: 90 minuten