Huidverzorging

Deze behandelingen worden uitgevoerd, afhankelijk van uw huidbehoeftes, met de producten van Maria Galland of Neoderma.

Pure Quick Treatment
Kiest u voor een gelaatsmassage waarbij u even een moment heeft voor uzelf? Of heeft u de behoefte om onzuiverheden te laten verwijderen en de huid op te peppen met een masker? Een behandeling afgestemd op uw wensen, wanneer u weinig tijd heeft.
De behandeling duurt 30 minuten

Pure Balance Treatment
De behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, het modelleren van de wenkbrauwen, een peeling en het verwijderen van onzuiverheden. Hierna wordt er, afhankelijk van uw huidconditie, een reinigend of verzorgend crème masker aangebracht.
Na het aanbrengen van een intensief, verzorgend serum wordt de behandeling afgesloten met een dag- of nachtverzorging en, als u dat wenst, een dagmake-up.
De behandeling duurt 60 minuten

Pure Relax Treatment
De behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, het modelleren van de wenkbrauwen, een peeling en het verwijderen van onzuiverheden. Bij de Relax Treatment zit er een heerlijke gelaat-,schouder- en nekmassage inbegrepen. Hierna wordt er, afhankelijk van uw huidconditie, een reinigend of verzorgend crème masker aangebracht.
Na het aanbrengen van een intensief, verzorgend serum wordt de behandeling afgesloten met een dag- of nachtverzorging en, als u dat wenst, een dagmake-up.
De behandeling duurt 75 minuten

Pure For Him Treatment
Deze behandeling is speciaal afgestemd op de behoeftes van de mannenhuid. Na het reinigen van de huid wordt er, indien gewenst wat overtollig haargroei bij wenkbrauwen, neus en oren verwijderd. Hierna wordt er een scrub of peeling aangebracht en onzuiverheden verwijderd. Afhankelijk van de resterende tijd volgt een korte gelaatsmassage. Hierna wordt er een reinigend of verzorgend crème masker aangebracht.
Na het aanbrengen van een intensief, verzorgend serum wordt de behandeling afgesloten met een dag- of nachtverzorging.
De behandeling duurt 60 minuten

 Jeugdbehandelingen (t/m 25 jaar)

Deze behandelingen zijn speciaal bedoeld voor de jongere huid. De behandeling wordt uitgevoerd met de producten Nouvital.

Junior Quick Treatment
Alleen wat gerstekorrels of wat andere onzuiverheden verwijderen? Of wil je een goede boost door middel een verzorgend masker? Een behandeling afgestemd op jou wensen.
De behandeling duurt 30 minuten

Junior Balance Treatment
De behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, het modelleren van de wenkbrauwen, een peeling en het verwijderen van onzuiverheden. Hierna wordt er, afhankelijk van de huidconditie, een reinigend of hydraterend crème masker aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met een dag- of nachtverzorging.
De behandeling duurt 60 minuten

Junior Relax Treatment
Deze behandeling is gelijk als de bovenstaande behandeling, bij de Youth Relax Treatment is er een ontspannende gelaat-,schouder- en nekmassage inbegrepen.
De behandeling duurt 75 minuten

 Junior Acne Treatment
De acne huid vraagt om een andere aanpak. Naast de oppervlakkige reiniging en peeling bestaat deze behandeling voornamelijk uit het verwijderen van ontstekingen en andere onzuiverheden. Afhankelijk van de resterende tijd zal er een crèmemasker worden aangebracht en zal de behandeling afgesloten worden met een dag- en/of nachtverzorging.
De behandeling duurt 60 minuten