Cynthia van Rodijnen

Cynthia van Rodijnen

Even voorstellen

Mijn naam is Cynthia van Rodijnen. Gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure en eigenaresse van BeleeZ Pedicure & Schoonheidspraktijk. De afgelopen vijftien jaar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in uiterlijke verzorging. Ik heb opleidingen en specialisaties gevolgd op het gebied van huidverzorging, voeding, acnebehandelingen en pedicurebehandelingen. Tevens de bijbehorende intensieve trainingen gevolgd van bekende merken, zoals Maria Galland, Karaja en Décaar.

Vooruitgang en ontwikkeling staan bij BeleeZ hoog in het vaandel. Door middel van nieuwe trainingen en bijscholingen blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen binnen mijn vakgebied.

Ik sta voor u klaar en bied u diverse soorten gezichtsbehandelingen, pedicurebehandelingen, voetenspa behandelingen, verschillende soorten massage en harsbehandelingen aan.

Heeft u, of kent u iemand met een problematische huid? Ook dan bent u van harte welkom, want BeleeZ is gespecialiseerd in het behandelen van de acne huid.

BeleeZ Pedicure & Schoonheidspraktijk staat voor persoonlijke aandacht en het juiste advies voor het verbeteren van uw huid.

Graag verwelkom ik u bij BeleeZ Pedicure & Schoonheidspraktijk!

Cynthia van Rodijnen