Specialistische behandelingen van Maria Galland

Méthode Mosaíque Modelante VERNIEUWD!
Galland bedacht ruim 50 jaar geleden een behandelmethode op holistische wijze; het Masque Modelant. Manuele huidverzorging, zonder invasieve methoden en met respect voor de huid.

De vernieuwde “Méthode Mosaïque Modelant” is uitgebreid met heerlijke massage technieken en unieke ingrediënten, die een nog beter en dieper resultaat geven. De bewezen werking is te danken aan o.a. de “Ultime Pro Booster D’actifs nr. 33”. Deze booster bevat peptiden die de doorlaatbaarheid van de huid bevordert en fosfolipiden die de werkstoffen als een magneet aantrekken. Door deze booster in combinatie met het masker wordt er een uniek Push & Pull effect ontwikkeld wat ervoor zorgt dat werkstoffen nog dieper in de huid doordringen. Een dieptewerkend en zichzelf verwarmend mineralenmasker van verschillende soorten leem. Dit masker zorgt niet alleen voor een spectaculair lifting effect, maar behandelt ook de verschillende problemen of tekorten van elke afzonderlijke huidzone. Het thermische effect van het masker zorgt ervoor dat de werkstoffen optimaal kunnen worden ingesluisd en de resultaten buitengewoon zijn, de huid wordt krachtig en verstevigd. De teint straalt en je huid ziet er jonger uit.
Een exclusieve, luxe anti-ageing behandeling met direct resultaat!
Ruim 90 minuten een puur verwenritueel!

Soin Révélation Lumiere de Jeunesse 
Heb je een intensief leven en heb je het altijd druk? Dan is Soin Révélation Lumiere de Jeunesse de perfecte behandeling voor u. Een exclusieve behandeling die een vermoeide huid direct weer nieuwe uitstraling geeft, de eerste lijntjes en rimpeltjes verzacht en zorgt voor een fris aanzien.
De behandeling duurt 75 minuten

Soin Cocon
Bij deze behandeling draait alles om ontspanning en wellness. Tijdens de speciale Cocon-Massage ontspannen de gelaatstrekken, wordt de huid gladder en het bindweefsel gestimuleerd. Een fantastisch zacht schuimmasker – dat het gezicht als een cocon omhult – verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen. De huid ziet er weer gezond en vitaal uit en straalt met een dosis nieuwe energie en spankracht.
De behandeling duurt 75 minuten *
De Soin Cocon is ook te combineren met de huidverbeterende producten van de “Mille-serie” voor complete anti-ageing verzorging.

Soin Thalasso
Dé powerkuur uit de zee! Het verkoelende algenmasker Masque Thalasso ontslakt de huid intensief en zorgt voor een lang aanhoudende toevoer van vocht. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestresste huid. De huid heeft een uniek gevoel van frisheid, is steviger en optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid verdwijnen, de perfecte korte vakantie voor de huid!
De behandeling duurt 75 minuten *
De Soin Thalasso is ook te combineren met de huidverbeterende producten van de “Mille-serie” voor complete anti-ageing verzorging.

Révélation Lumiere de Jeunesse 
Heb je een intensief leven en heb je het altijd druk? Dan is Soin Révélation Lumiere de Jeunesse de perfecte behandeling voor u. Een exclusieve behandeling die een vermoeide huid direct weer nieuwe uitstraling geeft, de eerste lijntjes en rimpeltjes verzacht en zorgt voor een fris aanzien.
De behandeling duurt 75 minuten *

NIEUW! Lift Absolue Jeunesse
96% zichtbaar lifting effect in 75 minuten!
Deze nieuwe intensieve behandeling verstevigt en maakt de contouren onmiddellijk beter zichtbaar. Vult de huid op, strijkt rimpels glad en creëert een gelifte jonger uitziende huid.
De 100% manuele liftende massage, combineert diepe glijdende anti-aging bewegingen, intensieve petrissages (knedingen van de mimische spieren), rolbewegingen om de huid onmiddellijk te liften, verstevigen en op te vullen.
De behandeling duurt 75 minuten *

Soin Mille Lumière
Dé champagne onder de behandelingen van Maria Galland. Voor een optimale uitstraling en een onmiddellijke anti-aging werking. Twee maskers met o.a. een “botox effect”, een heerlijk ontspannende massage en zeer hoogwaardige producten dragen bij aan een vermindering van rimpels, herstel en versteviging van de huid.
De behandeling duurt 90 minuten *

Soin Masque Modelant Yeux
Vitaliserend en verkoelend algenmasker speciaal voor de oogzone. Sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen. Zwellingen en kringen onder ogen worden duidelijk verminderd, perfect tegen lijntjes en rimpeltjes rond de ogen.

* Alle specialistische behandelingen zijn inclusief het modelleren van de wenkbrauwen, dieptereiniging en een gelaatmassage. Tijdens de pakking ontvangt u tevens een heerlijke hand,- of voetmassage om optimaal van uw behandeling te genieten.